baggrund

tirsdag den 16. maj 2017

Egentlig underligt

men det er ikke noget problem at få taget et billede og lagt på Instagram med lidt tekst,men når det kommer til bloggen,tjah datoen OG årstal taler vist for sig selv :)) , men tænker nu alligevel jeg lige vover mig frem med et indlæg om igangværende projekt af strik.
Min nevø skal være far til septemper og jeg tænkte jeg gerne ville strikke et babytæppe til dem,absolut ikke det berømte kongelige , det syntes jeg er for enten min lillesøster eller hans kærestes mor.
Jeg ved min nevø elsker pingviner sååååå


Jeg forsøger mig med et tæppe i eget design med pingviner , helt enkelt ret og vrang,i en skøn uldgarn fra filcolana , nemlig peruvian highland , tænker det nok skal blive fint når det er vasket og blokket , mere om tæppet følger når det er færdigt :)) 11 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak Lykke,jeg er spændt på at se om det bliver som jeg tænker

   Slet
 2. Dejligt at høre fra dig igen 😀 - skønt tæppe, som nevøen helt sikkert vil elske

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Janne,jeg er også spændt,jeg har valgt at strikke i uld og så leve fint med hvis det ender i en forkert vask ved et uheld

   Slet
 3. Jaaaa skønt med blog. Men ja Instagram overtager, lidt trist og jeg er selv bedre til at huske Instagram. Nå men skønt med et oplæg og sikke et skønt tæppe, glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. :)), Instagram er jo let,men det her er nu altså ret hyggeligt

   Slet
 4. Instagram er så dejligt nemt... men jeg kan nu også godt lide at få lidt mere tekst på... Så jeg er glad for at du stadig har bloggen.
  Fint babytæppe til den lille ny.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Anne , jeg opgiver ikke min blog,tror jeg måske skulle indføre en faktaboks når jeg er færdig med tæppet

   Slet
 5. Fedt tæppe. Og nu kan jeg se hvad det forestiller - en fin lille fugl. Dejligt at se et blogindlæg fra dig. Desværre er min omgang med insta for lemfældig, mens jeg stadig prøver at holde fast i bloggen.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...