baggrund

lørdag den 30. april 2016

Skal du absolut

bare sidde der og strikke HVA'og ja lidt skal jeg ihvertfald , jeg får stadig strikket på mit sjal,klar til det 3. lacestykke,og så er der kun et tilbage bagefter,det er en virkelig fin skrevet opskrift , som designer har gjort sig den ulejlighed at lave med mulighed for at strikke lace efter diagram eller som skrevet linje for linje


Og så har jeg bare måtte erkende at magen til lækkert garn skal man da lede længe efter,så jeg var også lige inde og købe et ngl til et par strømper til min skønne frisør som desværre må holde pga skulderproblemer,tænkte hun nu nok nærmest druknede i rødvin,blomster og chokolade så jeg valgte at strikke hende et par , Tadpolessocks , i den skønneste petrolfarve


6 kommentarer:

 1. Det er altså en skøn. udtryksfuld følgesvend du har :-) Ja det er dejligt med lækkert garn og sokkerne er en fantastisk gave. Det sjal ser ret spændende ud og i en helt vidunderlig farve.

  SvarSlet
 2. Kan man virkelig strikke, når de øjne kigger på en???
  Spændende sjal. Og skønt med et godt mønster!
  Træls at din frisør må stoppe. En af pigerne i "min" salon måtte også stoppe pga. skulderen. Det er vist en erhvervsskade. Tror du har ret i at gavebordet byder på alt andet end gode sokker. Det er da en personlig hilsen.

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud dit sjal - og lækre sokker - og så er jeg da helt vild med din skønne, skønne hund

  SvarSlet
 4. Flot flot gul farve til dit sjal. Og sikke en fin lille strikkeven du har der. Det kan være du skal investere i en krog til garnnøglen, så kan du gå tur og strikke samtidig.

  SvarSlet
 5. Din frisør bliver da super glad - sikken omtanke du har. Dit gule sjal ser spændende ud.

  SvarSlet
 6. Så fine strømper du fik strikket til din frisør... og hvor er jeg tosset med dit sjal, det bliver bare så flot. Glæder mig til at skulle lede efter garn og igang med et til mig selv - din beskrivelse af den nemme opskrift lokker jo bare endnu mere.
  Håber der snart kommer en bunke strikketid dumpende ned i skødet til mig :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...