baggrund

onsdag den 25. december 2013

Jubii

Jeg har fået en luplampe i julegave af min datter, så nu bliver det lettere at samle masker op, eller lave en hæklet række fastmasker inden opklip, og så skal der googles islandske strikketermer, da jeg har fået en islandsk strikkebog af yngste søn og svigerdatter, hun kommer fra Island og har haft hendes far på indkøb i en garnbutik på Island (tihi så fik han lige prøvet det), og jeg har fået lov at få en garn bestilling med når hun skal på ferie til foråret, mere jubel, så godt jeg er ved at øve mig i at strikke med lett loopi, jeg har slået op til Endurreisn, som strikkes med 2 tråde lett loopi og 1 tråd alafosslopi, mere om det senere, indlæg fra mobil så k ikke nemt med link - jeg kan ihvertfald ikke finde ud af det?

19 kommentarer:

 1. Jamen, så kan gaver da næsten ikke blive bedre. Næsten direkte adgang til garn og opskrifter fra Island er næsten for godt til at være sandt

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, jeg er også så glad for dem, så nu glæder jeg mig til at få garn mums, og få lært noget islandsk :))

   Slet
 2. Den bog købte jeg for 2 år siden da jeg var på Island uha den er god og det islandske er ikke svært at strikke efter ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for den, jeg har især forelsket mig i "poncho" på side 132

   Slet
 3. Spændende hvad dit næste projekt bliver. Jeg er også ejer af en luplampe men har ikke prøvet den endnu. Jeg mangler en pære.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ihvertfald gang i strikkeprøver, der var heldigvis en pære i min lampe, så den er klar til brug

   Slet
 4. Uhu - bedste gave i verden!!!! Og glæder mig til fortsættelsen av mysteriet om at strikke på islandsk!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nemlig Lone, og mon ikke der findes hjælp i blogland til det islandske hvis det går helt galt

   Slet
 5. Wauw en lækker gave ... Både den fra datteren og den fra søn og svigerdatteren

  SvarSlet
  Svar
  1. Super lækre, de skal ihvertfald med sikkerhed ikke byttes

   Slet
 6. Tænk, hvad man kan få, sådan en ku jeg vist også godt bruge :-) Dejligt at have så skønne ting at se frem til i det nye år :-) Endurreisn er sådan en dejlig trøje, både at strikke og bruge, så den kan du glæde dig til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også tilfældigt at jeg opdagede de eksisterende, den bliver et hit hos mig. Jeg knokler lidt med at ramme strikkefasthed, kommer sjovt nok lige fra din blog hvor jeg lige savlede over din, jeg tror jeg ender på pind 9?

   Slet
 7. Enduureisn er en fantastisk flot trøje, jeg glæder mig til at se din version. Du laver sådan noget flot mønsterstrik.
  Det er ikke så dårligt med en islandsk forbindelse. Letlopi er lækkert at strikke med og holder sig flot efter vask synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig, den bliver strikket lige efter opskrift, ikke noget slinger i valsen der, mit første strik i islandsk garn og er allerede begejstret, glæder mig så meget til at se den færdig

   Slet
 8. Det er jo ren luksus med både opskrifter og direkte garnforbindelse.... Jeg fik Islandsk strik i julegave, er forelsket i Rangi.... Men mit indtryk af Lett-Lopi og islandsk garn i øvrigt er at det KRADSER! Jeg er ikke uldsart,men der er grønser. Håbr på at finde et alternativt garn... eller tip til blødgøring!!!!
  Rigtig god strikkefornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg klager ihvertfald ikke over muligheden for garn. Lettlopi er ikke for de uldsarte, måske kunne den erstattes med Alfa fra Sandnes, den er dejlig tyk og blød

   Slet
  2. Det vil jeg da lige kigge nærmere på! Jeg ærgrer mig over at jeg ikke kan klare Lett-Lopi, for kvaliteten for mønster og design til at stå så flot frem.

   Slet
  3. Det er det nemlig, islandsk garn har en speciel struktur, så forresten på ig at der var en som brugte 2 tråde navia og 1 tråd kidsilk, kunne måske også være en mulighed

   Slet
  4. Tak. Det kommer lige på huskesedlen!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...