baggrund

mandag den 1. juli 2013

Oda er blevet købt

i Netto,en gine som jo ikke lige holder mine mål,men måske kan jeg polstre hende lidt ????,til gengæld kostede hun næsten ikke noget,og kan nu stå model for mig,når andre ikke er hjemme


Hun starter med at vise jer mit tørklæde som jeg har strikket på maskine,jeg har brugt supersoft og Delight fra drops,og så ellers derud af med striber som skifter side efter 10 rk,så der bliver aflange tern


Store kvaster med perler for enden af tørklædet,så der er en fin afslutning,som jeg jo nok vanen tro har forlist inden resten af tørklædet er slidt op


Da jeg nu var igang blev der også lavet et i türkis,men samme farve i Delight,sjovt som udtryk kan ændre sig,ved bare at skifte den ensfarvede ud


Og jeg er da vist ikke helt færdig med at lave dem,de er sjove at lave,og så kan der jo blive lidt til gave/værtinde kassen

34 kommentarer:

 1. Det er nogle meget smukke tørklæder du har lavet - skønne farver, og de der kvaster og perler, sætter lige prikken under i'et ;-)) Jeg får slet ikke rørt maskinen her om sommeren, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Mona,jeg har jo lige købt min,så varmt ????!!!!! eller ej,så er det jo så spændende at se hvad den kan bruges til,og det blev så lige disse tørklæder i denne omgang :))

   Slet
 2. Smukt mutz.. De er super flotte.. Og fed lille detalje med perlen og kvasterne..

  Og velkommen i familien Oda.. Endelig fik jeg en lillesøster.. Dog lidt større end forventet, og lidt underlig og se på, men vi skal nok få et godt søskende forhold.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde skat,Oda har lovet at være ordentlig,og ikke låne dit tøj,og ihvertfald slet ikke dine sko eller huer :))

   Slet
 3. Allerede nu elsker jeg min nye lillesøster Oda så.. Når hun har lovet det.. 😁

  Håber du bliver glad for lille Oda, og hvis ikke må familien jo udvides ydeligere.. 😝 Der kan næsten aldrig blive for mange i familien..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke hvis hun er så nem at have med at gøre,så kan der godt bo flere her i huset :))

   Slet
 4. Det er godt at have en gine der ikke snakker imod!!!! Altså, jeg er vildt misundelig - de tørklæder er vildt flotte. Det er fristende at strikke et, men for hånd virker det som et mareridt med mønster frem og tilbage!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en rigtig god ting,sådan en har jeg manglet.Tak for det,jeg blev også selv ret godt tilfreds med dem,jeg havde heller ikke gidet strikke dem i hånden,men med tålmodighed kunne det jo nok gå,mønster er over 3 masker,så der vil ikke være noget med at sno garnet :))

   Slet
  2. Ja, det må jo være et godt prosjekt i vinter.... Og jeg er sikker på at du kunne tjene godt på at sælge dine!!!!

   Slet
 5. Det er lige før at jeg må erhverve mig en strikkemaskine, hold op hvor er det flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,jeg er heller ikke i tvivl om at der må flere til,i andre farver,og nemt er det jo på maskinen.Og noget nemmere end min folklore jakke-smiler

   Slet
 6. Dine tørklæder er blevet så flotte - og ja det er sjovt som sjalerne kan få et helt andet udtryk blot med en udskiftning af den ensfarvede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for det,jeg har allerede planlagt flere farvekombinationer-man kan jo aldrig have for mange tørklæder :))

   Slet
 7. De er bare så skønne de tørklæder, du er da en haj på den strikkemaskine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej doris
   Tak for det,lige disse tørklæder er der heldigvis ingen ben i,de er sjove at lave,og nemme at gå til :))

   Slet
 8. smukke og skønne tørklæder og ja en gine er altså bare godt at have :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,ja jeg måtte erkende at sådan en kunne jeg så ikke undvære,så godt netto havde en stående :))

   Slet
 9. Du skal være en meget velkommen gæst hos mig, hvis det er værtindegaver!! :-)
  (Ja, du er velkommen også uden tørklæde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,jeg bruger indimellem strik som værtindegave da det jo som regel ikke er meget dyrere end en buket blomster,og så er disse tørklæder jo oplagte at bruge da det måske ikke lige er noget man strikker i hånden :)),jeg gør ihvertfald ikke

   Slet
 10. Åh hvor er det eller de dog bare flotte, jeg kunne godt se det i lilla og lime, åh det ville være flot, hvis du mangler aftager... Så siger du bare til ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for det, jeg kunne også godt se det for mig i lilla /lime, og jeg skal nok sige til hvis der bliver overskud af tørklæder :))

   Slet
  2. Super godt, så står jeg klar med pungen :0)

   Slet
 11. De er bare blevet rigtig flotte begge tørklæderne og utrolig forskellige. Jeg kan godt forstå at du er glad for din gine. Den er næsten ikke til at undvære, jeg har også en af slagsen. Så er man også fri for at vente på fotografen. Hvor meget garn har du brugt? De er allerede kommet på min to do liste

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,jeg kan ihvertfald godt se dem i flere farver :)).
   Jeg har brugt knap 4 ngl delight,og ca 125 g supersoft,strikket på sp 10.Jeg startede med 12 nåle,tog 1 ud på hver 3. i den ene side,indtil jeg havde 130 nåle,så 100 rk lige op,og så ind igen.Hulkort er klippet med 3 x 10 rk,som så bytter ´huller´på hver 10 rk .De kan jo også som Violykke foreslår laves med 2 ensfarvede garner,det skal jeg have prøvet :))

   Slet
 12. Skønt tørklæde, du har strikket. Kan bestemt godt forstå, det ikke er sidste af dem...

  Dejligt med Oda, der ikke står og siger dig imod, brokker sig eller blander sig i dine gøremål. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for det, jeg er da slet ikke færdig med at strikke dem, måske kunne det give basis for en giweavay?. Jeg er så glad for Oda, det gør det noget nemmere at få taget billeder :))

   Slet
  2. ER sikker på, der vil komme mængder af "deltagere", hvis en sådan giveaway blev aktuel...

   Selv skulle jeg nok, smide en kommentar, dele link eller andet...

   Gad bestemt godt, vinde et af de lækre tørklæder... :-)

   Slet
 13. Flotte tørklæder - jeg kan specielt godt lide det turkise - wauv

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker, det turkise blev egentlig lavet for sjov, bare for at se forskellen, men jeg endte med at blive ret godt tilfreds med det.

   Slet
 14. Super super flot Gitte. Jeg har hørt at maskinstrik er ganske kompliceret og ikke noget man bare lige kan gå igang med - er det rigtigt?

  SvarSlet
 15. Tusind tak for det, og ja jeg blev faktisk ret overrasket over hvor meget jeg skulle sætte mig ind i, jeg blev hastigt klogere, det er bestemt ikke bare lige, men jeg syntes det er fantastisk sjovt at lære, og så er google og YouTube blevet tyndslidt, sammen med en super hjælp fra andre bloggere som strikker på maskine. Tørklæderne er i den nemme afd, hvor min folklore jakke trak på tålmodighed og stædighed :))

  SvarSlet
 16. De er simpelthen bare så flotte de tørklæder - heldige den værtinde der begaves med sådan et :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det, tænkte det måtte være bedre end en blomst eller chokolade, det kan man jo selv købe :)) hold øje, giweavay undervejs med et tørklæde

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...