baggrund

søndag den 17. marts 2013

Jeg kunne godt finde

mange grimme ord at sige om min vaskemaskine


den smukke grå uld skulle have været en poncho til mig


men jeg er bestemt meget meget større end det A4 ark jeg har lagt midt på ponchoen.
Min vaskemaskine bestemte sig så lige for at lave en temperatur ændring under vask,resultatet er en meget tæt filtning i stedet for en let filtning,og jeg har desværre ikke mere af den smukke grå uldgarn


Eneste trøst er at jeg havde strikket stykkerne til min poncho på min strikkemaskine,ellers havde flere ugers strikning været spildt,nu brugte jeg en dags tid,og håber så jeg kan sy et par futter af den meget filtede poncho,så nu prøver jeg med en grøn uld-det er håbets farve-så håber det passer ,og så finder jeg vist lige en anden vaskemaskine i stedet for min noget ældre modelOg så går det fremad med mit tørklæde,næsten færdig med første "vinge" på tørklædet,så mangler der kun en så er det færdigt


21 kommentarer:

 1. Surt show - jeg føler med dig!

  SvarSlet
 2. Jeg kan også se det filtede stykke brugt til en pude.
  Jeg glæder mig allerede til fortsættelsen på sjalet... Det tegner meget smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er desværre alt for tykt til pude,,det bliver så lækkert det sjal, Hr Weller kan noget med garn

   Slet
 3. Øv, hvor ærgerligt. Har selv prøvet det med et par strikkede snabel-sutsko til mig selv - de kom ud i noget der lignede str 26 . . .
  Håber du finder anvendelse for det dejlige filtede stykke uld du nu har til rådighed :-) Måske firkantede grydelapper med hæklet kant omkring ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så ærgerligt, grydelapper kunne være et godt bud, det er ihvertfald tykt nok til det

   Slet
 4. øv øv øv ... hvor ærgeligt :(
  håber det grønne bliver godt :)
  Suk ...er det ikke Gollum farve til sjal ...
  Den var desværre udsolgt da jeg ville bestille ...
  glæder mig til at se det færdigt :)
  knus♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også, det bliver vist noget med at vaske og så krymp i tørretumbler. Det er den skønne Gollum jeg bruger, den står bestemt på listen til bestilling igen

   Slet
 5. Jamen Gitte. Hvad har du dog gjort? Er det vaskemaskinen der har drillet?
  Jeg vasker altid på 40 gr. sammen med håndklæder 2 kg. samlet vægt. Så bliver det valket tilpas. Surt med spild af den pæne grå, men den grønne bliver sikkert også flot og jeg kan se at du har fået styr på glatstrikningen og aflukning. Sjalet ser også godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Simpelthen, den må have ændret temperatur, for den er vildt tyk og lille? Jeg har et par små fejl, men øvelse må der til. Sjalet skulle jo lige have været klar nu til alt det sne som kommer

   Slet
 6. Øv, men heldigt at den var strikket på maskine. Det ser ud som om det er præcis samme punche jeg har forsøgt mig med endnu uden held. Jeg købte også en brugt maskine for et år siden...... Den har stået i kassen siden ponchoen drillede.

  Ka

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også det jeg tænkte da jeg tog den ud af vaskemaskinen, du skal da have din strikke maskine frem, jeg har hørt at øvelse gør mester, og jeg fik lavet lidt kludder undervejs og måtte starte om igen. Nu har jeg lavet et nyt stykke, det andet må blive om imorgen, det er trods alt lidt over 300 rækker :))

   Slet
 7. Hvad er nu det for et sjal/tørklæde du strikker, Gitte? Det ser da superlækkert ud og farverne: mums!!!

  Hm, strikkemaskiner er ukendt land for mig - "fejlfiltninger" i vaskemaskine derimod ikke!!!! Øv, øv med den poncho, men strikkepindene og Gollum kan vel muntre lidt op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øh, ups, nå, ja, DET tørklæde (shit, jeg glemmer hurtigt så måtte jo lige et par indlæg ned for at finde det).....

   Hilsen Gamle Grå!

   Slet
  2. Jeg har heller aldrig prøvet en strikke maskine før nu, min garn dame havde lavet de flotteste puder, så nu øver jeg mig, og håber jeg at hun vil fortælle mig hvordan hun gør, men først øve øve øve, den grønne er klar til at blive syet sammen, og filtet. Godt det ikke er flere ugers strik men en lille dags tid. Gollum kan lyse op på selv en snevejr dag (hader sne)

   Slet
 8. Uha - en vaskemaskine man ikke kan stole på !!!! Det kunne gøre mig helt vanvittig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var heller ikke i min gode bog den dag, ved ikke lige hvad der gik af det gamle øg, ellers vasker den fint, så indtil den finder på andre narrestreger får den lov at blive

   Slet
 9. ej hvor ærgeligt, men godt du hurtigt lige kan lave et par nye stykker på maskinen det er jo heldigvis ikke det der tager længst tid at lave på sådanne en sag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kæmper ihærdigt med at lære, under parolen øvelse gør mester, var lige forbi og se dit galleri, hvor har du lavet mange smukke ponchoer og andre ting

   Slet
 10. Øv da - sikken en kedelig vaskemaskine du har, men dit tørklæde ser dejligt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var heller ikke i den gode bog den dag, jeg er næsten færdig med tørklæde, det bliver super blødt og dejligt stort :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...