baggrund

søndag den 17. februar 2013

Dolly

som min cardigan er blevet døbt af Elin,da den jo er blevet en klon imellem Holly fra Falkenberg,og Fru Olsens


og så selvfølgelig noget af mit eget,men det havde vi ikke lige noget navn for så nu hedder min cardigan Dolly


Ribkanterne er i samme farve som er brugt til vævestrik,men sjovt nok ser det ikke sådan ud


Bagpå startede jeg med at ville lave en enkel grå stribe bagpå og foran,men planen holdt ikke lige til foran,så der måtte strikkes et smalt gråt bælte til bagpå,også samme grå men fremstår som to forskellige grå nuancer,altså sjovt hvad vævestrik kan gøre ved garnfarver.
Jeg har ikke haft en opskrift at gå efter,men det er gået godt alligevel,nu overvejes ihvertfald en Dolly 2,men først en grøn trøje som venter

jeg har valgt en rib med hulmønster,som er fundet i Holme Samsøes nye bog,så var knaphuller også lavet hvor de skulle,da det er hullerne i ribkanten som bruges,har så efterfølgende set Holly strikket op,og kan se det er en slags snoning som er brugt,hvor jeg har brugt almindelig vævestrik


Ærmerne er blevet lidt for lange,men hellere det end de var blevet for korte :))
Alt i alt er jeg super tilfreds med mit første strikke projekt uden opskrift,godt jeg har noteret ned,ellers fik jeg vist ikke lavet en magen til ,og jeg må jo nok have en i forårs/sommer farver22 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde, hvor er den da bare flot. Super godt gået at kombinere det gode fra forskellige mønstre. Uha som du er dygtig.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Ulla,ingen tvivl om at jeg bliver glad for den,selv om jeg var træt af farverne imens jeg strikkede den

   Slet
 2. Smuk cardigan.
  Er helt vild med farverne - de "varmer"!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,jeg er også vild med den orange,totalt yndlingsfarve

   Slet
 3. Den er superflot - godt arbejde, det tager jo sin tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker,jeg er også lidt stolt,det har taget tid på pind 3,5,men så er den mere andvendelig

   Slet
 4. Den er super flot Gitte , du er bare hurtig med pindene :-) Jeg er vild med farverne , jeg er ved at strikke Amalie af Ellen Holm , også i koks og orange :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker Birthe,jeg skal da lige forbi og se din Amalie,jeg blev ihvertfald super glad for farverne

   Slet
 5. Du er så sej, Gitte! Dolly er fantastisk; du må altså have lavet en opskriftsmappe, der hedder: Design by Hundemoster!

  Og selvom du drømte om klare forårsfarver undervejs, er resultatet da helt fantastisk med den mørke koks (sort/charcoal?) og den orange!!!!

  Hulmønsterribben er fin; en rigtig god detajle! Den må jeg huske på for udover at klæde Dolly, kan den også peppe mere enkle modeller op.

  Nu må du være glad; en skøn Dolly af eget design fiks og færdig og lækker forårsgrøn strik på pindene - det bliver da ikke meget bedre!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Lea,jeg er SÅ tilfreds,det er koks/spice den er strikket i ,og designet bliver vist kun i Gitte str :)),det grønne garn er fløjet på pindene,så nu hygger jeg mig igen

   Slet
 6. Hej gitte
  vor er det bare rigtig godt gået af dig,-sådan at lave sådan en bare s...e flot kardigan og sikke farver,der bare er perfegte samme
  -den må jeg have mærket og set nærmer på en dag vi ses ik
  knus karin pr

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin
   Tak for det,jeg blev også selv super tilfreds,helt klart skal du se den når vi ses igen

   Slet
 7. Hold nu så op den er sej gitte, godt gået med alle de detaljer fra forskellige ting, nu kan der jo så stå strikkedesigner på dit cv du er super dygtig.
  Knus fra doris

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Doris
   Designet bliver vist kun til det ene,men man skal jo aldrig sige aldrig,måske er der noget andet som frister en dag
   Knus Gitte

   Slet
 8. Godt gået! Det er ret fed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak,den skal nok blive slidt op :))

   Slet
 9. Din Dolly er blevet så flot. Jeg er totalt forelsket - du er godt nok hurtig med pindene må jeg sige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak,jeg var jo vældig spændt på om jeg kunne finde ud af at lave den selv,nu må jeg så have lavet en i mere friske farver

   Slet
 10. SMUKT, den er bare blevet så god. Tænk at du bare lige lave en cardigan. jeg er imponeret og vente med spænding hvilke friske farver du vælge. Ved jo at du har en del ellers er du velkommen på fjernlagret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK, jeg blev også super tilfreds, og er vist stadig selv lidt paf over at det lykkedes, jeg har lækre blå farver i tankerne, og tak for tilbud, skulle det blive nødvendigt kommer jeg gerne

   Slet
 11. Din Dolly er blevet fantastisk flot og den klæder dig med de dejlige farver. Det er bare godt gået at I (Dorit og dig ) kan strikke så fin en ting uden en opskrift og så få så godt et resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Annelise, jeg er selv overrasket over at det lykkedes, nu venter nr 2, så håber jeg mine noter er rigtige

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...