baggrund

onsdag den 3. oktober 2012

Jeg træder

vande og får kun lavet lidt småtterier

Disse hæklede græskar


Selvfølgelig hæklet i supersoft,to tråde


Jeg har istedet for hvidt fyldevat valgt at fylde dem med filte-uld i farver som ikke ses så tydeligt igennem det hæklede


Så nu står der et efterårs fad med lys til at hygge i de hurtigt mørke aftener


Opskrift har Filihunkat,været så sød at dele-kig endelig forbi hende-hun er så dygtig

Og hvorfor træder jeg så vande ???

Jeg venter på at jeg skal herover


Glæder mig til at se deres nye bog,og gramse på deres strikkede/hæklede trøjer,huer og tørklæder,og hvad mon der kommer i den nye bog ? :)
Jeg ved jeg møder hende her,og hende her.
Så derfor starter jeg ikke noget særligt op,tænk hvis lige der var noget som bare må laves med det vuns
Skulle jeg kede mig kan jeg jo altid lave lidt på
dette her,eller måske denne her,jeg kunne jo også bare tage mig sammen og få gang i kanten på denne her


Hvad er der lige med de UFOèr ???-smiler
Nå jeg finder noget andet småt imens jeg venter - og overvejer :)

12 kommentarer:

 1. Jeg beundrer din kreativitet og alt det du får fra hånden og ja, hvad skal man vælge når der er så mange ufoer. Du kan selvfølgelig vælge at trække lod for plat eller krone hjælper jo ikke når man har flere end to ting igang men jeg er sikker på at du nok skal få tingene færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,dejligt nemt at lade sig inspirere på rundtur i blogland,måske skal jeg lægge dem frem,lukke øjnene og så tage en UFO :)

   Slet
 2. wauw hvor er dine græskar flotte og endnu flottere med farvet uld som fyld. Jeg hækler nu mine græskar på en mindre nål og fylder dem knapt så meget, som den første.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker,det er jo en super fin opskrift at følge,jeg havde overvejet at filte dem,for at få det tættere,men så kom jeg i tanke om mit uld jo var i flere farver.

   Slet
 3. Så utrolig søde græskar du har lavet!!! Meget imponerende - og dit sjal er jo til a falde om af!!!! UFO er en del af livet - jeg kunne ikke klare mig uden....

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker,det er sådan en fin opskrift,og de ender ihvertfald ikke som UFOer,og du har ret hvad ville livet være uden dem,de fleste er jo hyggelige at have liggende :))Må have gang i kanten på flora,det er jo faktisk næsten den letteste del

   Slet
 4. Hej Gitte
  -de er helt vild søde dine græskar,..de er også lige mig.sikke alt
  det du får strikket og hæklet har de fået el pinde ; )
  knus karin pr

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin
   god ide med el pinde, tænk hvis man havde sådan noget. Jeg er også igang med et sæt græskar mere, der er vist en som skal have et sæt i fødselsdags hilsenen :)

   Slet
 5. Sikke da nogle fantastisk søde græskar, du har hæklet. Fed ide :) - dit Christelsjal er supersmukt. det er også et af mine ynglingssjaler fra hendes side. God fornøjelse med kanten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tag endelig en tur forbi filihunkat, det er en dejlig nem opskrift, og så hyggeligt at lave dem. Jeg overvejer lige om jeg ikke skulle lave alle 3 kanter på een gang, mit yndlings er mongolian, næste som skal strikkes, kit står og venter

   Slet
 6. Ih hvor er det altså flot det sjal du er igang med, du skriver at det er en af dine ufoer! Men det sjal kunne jeg slet ikke vente med at få færdig. Er det et Christel Seyfarts ? Jeg har jo strikket Masai Sommer, men jeg var noget skuffet over al det garn der blev tilbage. Jeg ville jo hellere igang med andre farven, men jeg har jo liggende for en lille formue. Mange strikkehilsener Annette Holbæk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det endte desværre som en ufo,men er nået til kant,så nu skal der syes og klippes op,så jeg kan få samlet masker op,strikker alle 3 sider på een gang.Det er et seyfarth sjal,men i andre farver,jeg kunne ikke lide farverne i kit,men godt motivet,så jeg skiftede farverne ud,resten røg på garnlager,men er efterhånden blevet brugt lidt her og der.Der er meget garn med i hendes kit,måske især ved masai,da der bliver stor forskel på str,om man strikker løst eller fast,og på hvilken pind,kan godt følge du hellere vil igang med andre farver,mon ikke du engang får brugt de farver fra masai,måske et tørklæde ?
   God strikkelyst og god søndag til dig
   Gitte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...