baggrund

lørdag den 13. oktober 2012

Hende her

er vist skyld i at der bliver strikket flere sweatre med mønstre


og jeg blev så ingen undtagelse


 En jeg kender,en super sød `pige´,dame lyder så fint i min verden-smiler,har ønsket sig sådan en sweater,så jeg sendte hende en tur her over,efter garn.
Alfa fra Sandness,har aldrig strikket med det garn før,men hold da op den er dejlig blød,og så lækker at strikke med,så nu må jeg bare igang,den må jo nok hellere være færdig inden sommer :)

Skulle jeg trænge til at strikke på lidt tyndere pinde indimellem har jeg dette projekt


et pude-betræk-opskrift af isager = tænk lige lidt selv-ikk oss -griner,i farverne grå,beige og olivengrøn,den skal passe til min farmors gamle stol,så der skal ikke flere forskellige farver i 
opskriften er i denne booklet


Der er opskrifter i til flere projekter på to-do listen


11 kommentarer:

 1. Hvor er det altså sejt at du lige strikker en sweater til "den søde dame", nå, nej, pige..... Ja, det er altså ikke altid nemt med de betegnelser; pige/dame/kvinde...... Jeg har heller ikke strikket med Alfa; har kun gramset lidt på det i butikkerne. Lyder dog som om man skulle vove at købe det en dag :-)

  Hvor er det altså nogle skønne ting du har gang i; græskarrene er supersøde og Florasjalet er der jo kun positive ting at sige om. Synes du har valgt nogle flotte farver! Jeg vil også frygtelig gerne strikke Florasjalet; synes det er så smukt med sommerfugle, fugle og blomster og det hele......måske skulle jeg tage en ekstra vagt så der kan blive til et kit :-) Eller måske skulle jeg bare se at strikke Tusindfryd og Fuglesjalet færdigt først.....

  SvarSlet
 2. Hej Lea
  Jeg er så heldig at det ´kun´er en str small jeg skal strikke,havde nok sagt nej hvis det havde været en str x-large :)Det kan varmt anbefales at lave græskarrene,de er simpelthen så hyggelige at lave,jeg skal altså også have gang i kant på flora-satser på alle tre sider på een gang,hi hi altså også tit sjovest at starte op på sjal,dit tusindfryd bliver nu altså smukt,jeg må da vist forbi og se dit fuglesjal,det har jeg da vist overset på din blog

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, nej, du har ikke overset Fuglesjalet :-) Jeg er ikke begyndt endnu, hm, havde tænkt at jeg skulle være færdig med Tusindfryd først, men mon ikke det ender med at jeg slår op til Fuglesjalet længe inden Tusindfryd er færdigt......

   Som du siger så er det jo sjovere at starte op på et sjal end at få de sidste lange omgange og ikke mindst kanterne færdige!!!

   Nå, ja, men jeg synes nu det er sejt du strikker den sweater selvom det er i en lille str. :-) Men nu har jeg jo også et seriøst problem med at strikke til andre og er derfor fuld af respekt for jer, der gør det!!!

   Slet
  2. Kunne jo heller ikke finde det,men så fik jeg jo en hyggelig tur rundt på din blog istedet for ,hvor laver du altså mange flotte ting :)

   Slet
 3. Du er utrolig, bare sådan lige at strikke til andre. FLOT - glæder mig til at se det færdige resultat og ikke mindst at gamse på Alfa Garn.

  Til Lea : Flora er et dejligt sjal men uha træls at lave, Glæder mig til at Gitte´s er færdig og ikke mindst til mit eget er færdig men på den font sker der ikke så meget :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også der ser ud til at være meget koncentration og "tællearbejde" i Florasjalet, men resultatet er jo bare så smukt. Kan bedre lide Flora end Fuglesjalet, så hvorfor jeg ikke bare valgte Flora i første omgang er mig en gåde :-) Nå, men jeg kan jo bare tage mig sammen og strikke Fuglesjalet mens jeg sparer op til Flora (og med den "hast" jeg strikker sjaler, kan jeg nå at spare op til samtlige Christels sjaler før "Fuglen" er færdig :-)).

   Slet
  2. Når jeg strikker til andre er der jo ligesom en slags deadline,så det er faktisk det som er lettest at få færdig,jaaa altså undt min hæklede jakke,den blev jo nærmest færdig før jeg begyndte :),Flora kræver lidt tålmodighed,men skal nok blive færdig-også din Elin-smiler.
   Lea-et sjal man ikke rigtig gider skal man ikke begynde på-det bliver ALDRIG færdigt,kun begyndt på,find hellere et andet diagram i stedet for fugle,så kan det være du får det strikket ?,de bliver så lækre de sjaler når de er færdige

   Slet
 4. Hej gitte
  -da da..pas på der ik går helt sara Lund i den,den skal nok blive et hit til hende du skal strikke den for,-her du set den nye hun har på,-den er heller ik værst? det var vel der det helle begynte med striktrøjer.
  -en gammel fin stol,-vil din pude helt sikkert blive flot til og der er jo dejlig fine lyse farver lige mine farver ;)den skal nok blive rigtig flot.uldfisken ser ud til at være et godt og en hygglig og dejlig butik :)
  knus karin pr

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin
   uh håber jeg ikke, tror ikke Dorthe vil have en?, jeg har set den nye, lidt for 80'er syntes jeg, den bliver ihvertfald ikke strikket hjemme hos mig. Puden kommer til at passe perfekt til den gamle stol, som har uldbetræk i den grønne farve. Uldfisken tror jeg faktisk godt jeg kunne bo i nogle dage - smiler, masser af lækre garner, bestemt et besøg værd

   Slet
 5. hej gitte
  du er nu sej kaste dig ud i at trikke til damen", glæder mig til at se hvordan den bliver, jeg kender heller ikke garnet, men må nok også lige ned og se hvad det er for noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Doris
   tak for det, det tør jeg godt strikning ikke noget problem, straks værre når jeg når til opklipning, gys, tænk om det hele trævlet op. Det garn er altså så lækkert, dejligt at strikke med, og maskerne falder rigtig pænt, så bestemt værd at se nærmere på

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...