baggrund

onsdag den 8. august 2012

Imens

jeg strikker endeløse rækker ret-strik


En lidt sjov afslutning på årets knit-along,men det har alligevel været sjovt at opdage ´nye´måder at strikke på


En fin kant er der på tørklædet,mangler stadig den anden halvdel,så måtte have gang i en overspringshandling


Som den meget opmærksomme nok kan se mangler der sørme hår ,men har faktisk ikke noget garn i hår-farver ????,det må købes på lørdag,så kan jeg jo imens tænke over noget tøj til det bare ´barn´,så det ender med en færdig Tusindfryd-dukke


Må dog tilstå jeg ikke har købt materialer som til originalen,jeg har anvendt Tilda strækstof fra panduro til hele dukken,og istedet for uld til fyld har jeg brugt fiberfyld og pladevat.
Der er lidt skønhedsfejl,men alt i alt er jeg indtil videre godt tilfreds


10 kommentarer:

 1. Det bliver flot dit tørklæde eller sjal. Ja hvad skal man kalde det? Det kommer vel an på hvilket garn og pinde det bliver strikket med og kanten er vist en Hanne Falkenberg kant eller noget der ligner.

  SvarSlet
 2. Hej Annelise
  Ja jeg ved heller ikke hvad jeg skal kalde det ?,jeg er spændt på at få det færdigt så jeg kan prøve hvordan det kan sidde.
  Jeg har faktisk aldrig strikket noget fra Falkenberg,men man tager de sidste 3 m på pinden løst af med garnet foran ,og så strikker dem når man vender,har faktisk lige set en udsendelse med Falkenberg på DK4,og hun har da flere modeller jeg godt kunne finde på at lave

  SvarSlet
 3. Hej gitte
  det er blevet flot og meget anderledes, der sker noget forskellig i det sjal.sikket arbejde-den bliver da rigtig fin din tydsenfryd dukke, den ser rigtig kvik ud med de lyseblå øjne,hvad med at give den en spændser på?
  knus karin pr

  SvarSlet
 4. Hej Karin
  Tak for det, det har ihvertfald været sjovt og gør det gerne igen.
  Jeg tror det bliver noget med strik og pludderbukser den får på , men overvejer stadig

  SvarSlet
 5. Hvor er den dukke bare sød..Jeg kender godt de dukker, da jeg for 100 år siden--eller er det mere--- skrev speciale og var i praktik på Rudolf Steiner hjem i forbindelse med min uddannelse til børnehavepædagog. Jeg fik desværre aldrig lavet en dukke da jeg ikke havde råd til materialerne, men måske kan jeg nå at indhente det forsømte. God arbejdslyst med sjalet - det er da bare nogle helt vildt skønne farver, du har valgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,den er så herlig at lave og bogen er lige til at gå til,super flot vejledning i den,og tror jeg har brugt for ca 100kr til materialer,og har til en dukke mere,ved selvfølgelig godt originalen skal laves med uld,men tror bestemt min hylde ikke tager det valgte materiale så tungt-smiler.Jeg strikker også troligt videre,måske skulle han have begyndt med den del :))

   Slet
 6. Hold op nogle skønne farver. Dem bliver man da helt glad af at kigge på. Nå, tilbage til retstrikkeriet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker,ja her strikkes også ret og ret og ...... :)),men færdigt skal det sørme nok blive

   Slet
 7. Det er nu nogle lækre farver dit kal har,ja jeg strikker også stadig endeløse rækker ret,håber jeg bliver færdig i week enden.søde steiner dukker,det er rigtig sjovt at lave, har selv lavet en del for år tilbage, glæder mig til at Jes det færdige resultat med begge dele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Doris
   Tak for det,mit tørklæde er færdigt,ligger til tørre,og garn til hår på dukken er indkøbt idag,så nu varer det ikke længe inden de kommer på blog,god fornøjelse med dit ret-strikkeri-glæder mig også til at se dit

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...