baggrund

søndag den 30. marts 2014

Ny hobby


Eller måske ihvertfald ,igår var jeg til fiberfest i Ry,sammen med Elin,vi deltog i en workshop hos Pelse fra Broderimoderne ,vi skulle brodere knapper,og jaaaa der blev da broderet en enkelt,de der franske knuder tager jo en krig at lave.Med hjem kom foruden noget fantastisk lækkert merinogarn i den smukkeste turkise farve også en håndten til at spinde uld med,og det skulle så kunne blive til garn,jeg har en del merinould på lager fra da det var in at filte,det bliver fundet frem til at øve sig på,så må jeg se om det bliver til andet en garn til en knap ,satser på hjælp fra youtube og en skøn dag sammen med Elin hvor vi kan øve os


- Posted using BlogPress from my iPad

20 kommentarer:

 1. Den ser fin ud din knap. God fornøjelse med din ten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,jeg er altså ret spændt på at få prøvet den ten :))

   Slet
 2. Suk for en smuk farve! God fornøjelse med tenen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er vildt smuk den garn,billedet yder det slet slet ikke den retfærdighed det burde

   Slet
 3. Lækkert garn ser det ud til og i den smukkeste farve. Jeg er helt vild med turkis. Held og lykke med spindingen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er utroligt lækkert det garn,og næsten ligeså tyndt som alpakaen som bliver brugt i camomille,

   Slet
 4. Hej Gitte,
  Ja, det var en dejlig dag i går i Ry og jeg synes det var rigtigt hyggeligt at møde dig. det er jo sjovt at ses IRL når man nu følger med hos hinanden :-) Jeg synes jeres knapper var blevet flotte og det er jo fint at have nye muligheder i værktøjskassen - og så at spinde, det lyder spændende - held og lykke med det, det håber jeg vi får lov at se mere til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super dag igår,og så hyggeligt at få hilst på dig,det er nemlig godt at lære lidt nyt indimellem,fik ihvertfald styr på franske knuder,der kommer helt klart mere om min håndten,også det kiksede :))

   Slet
 5. Det var en skøn dag i Ry. Nu er jeg spændt på at se dit håndtenspundne garn! Det er sjovt at arbejde med fibrene på den måde.
  God fornøjelse med indkøbene. Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig en rigtig god dag Anne, jeg glæder mig til at prøve,skal lige finde ud af at få begyndt: ))

   Slet
 6. Dejligt at møde dig, Gitte - selvom det blev lige lovlig kort :-) Spændende om du kommer i gang med tenen ;-) Utrolig smukt garn, hvordan kunne jeg overse det? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Lene,det smukke türkise garn er fra Garngalleriet,det hedder serenade,og befandt sig lige ved siden af hvor jeg sad :))Der bliver googlet tips og triks til håndtenen,så nu er jeg vist ved at være klar til at prøve :))

   Slet
 7. Gitte, dig mødte jeg ikke, men jeg havde tænkt på at du sikkert var der. Vi må lave et blogtræf en gang, jeg har lyst til at møder jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej tiden løb desværre fra mig,og da den var der kunne jeg godt se du havde meget travlt,det var et meget flot arrangement.Lyder altså spændende med blogtræf,jeg ville frygtelig gerne have haft hilst på dig :))

   Slet
 8. Hej Gitte . Spændende med jeres knapkursus - Det lyder som om dagen har sat nogle ting igang : knapper, håndten osv ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var et rigtig godt kursus,hvor det kom styr på basis stingene og fif til at lave knapperne,der kom så lige lidt flere ting på den der uendelige todo :))

   Slet
 9. Jeg skal da vist have sat et kryds i kalenderen næste år, for den fiberfest lyder rigtig hyggelig og Ry ligger faktisk ikke langt væk fra hvor jeg bor. Broderede knapper er bare så fine, men franske knuder ja de tager sin tid ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt,og meget inspirerende,både at se de mange boder og alt det lækre strik der blev vist frem på de kreative mennesker som var der,en dag som varmt kan anbefales

   Slet
 10. Øvelse gør mester, var min formningslærers motto. Han har ganske ret - de franske knuder er slet ikke svære, når lige du får fundet fidusen :).
  Jeg har lige meldt mig til et spindekursus i oktober. Ikke fordi jeg ikke kan spinde, men fordi det er smadderhyggeligt, og fordi jeg altid kan tilføje ny viden og nye finesser. Kan anbefales.
  Skulle du få lyst har jeg en rok du kan låne og jeg har før givet husly til en kursist der kom langvejs fra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Janne
   Tak for dit fine svar,jeg skal ind til en veninde imorgen og så skal vi øve os,hun har også købt et blendingboard,så vi kan lave uldorme,og jeg er sikker på det kommer til at kræve mere øvelse end franske knuder :))

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...