baggrund

torsdag den 6. marts 2014

Bagholdsangreb

eller noget som ligner ihvertfald
Jeg ville bare lige tage en snuse / hyggetur forbi min dejlige garndame og se nu lige HER,hvad der var bagholdsangrebet
Jeg skulle jo sådan set ikke have flere strikkede emner igang,men denne ponchosweater som Gro har på i Arvingerne ,den MÅTTE jeg bare have garn med hjem til


Den skal strikkes i det lækre tykke Alafosslopi,opskriften giver dog valgmuligheder i forhold til andre slags garn,også i forhold til strikkefasthed,jeg var dog ikke i tvivl,jeg måtte simpelthen eje den i det tykke islandske uld

Jeg har dog en anelse god samvittighed,for som I måske kan se ligger der en næsten færdig frakke1 fra nordiske masker nedenunder garn og opskrift til ponchoen


Jeg har strikket ryggen til frakken på strikkemaskine,så den ser lidt krøllet ud,men det ser ud til efter en del forsøg at jeg har ramt rigtig størrelse,så fik jeg også øvet en del i at lave halsudskæring :))
Nu kan den jo passende ligge og hvile imens jeg lige slår masker op

17 kommentarer:

 1. Åh, de fristelser... de kommer bag på en for det er jo så fantastisk. Ponchoen ser ret lækker ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør de nemlig,og jeg er da helt sikker på jeg lige manglede den dejlige tykke poncho :)).tro mig den er SÅ lækker

   Slet
 2. Det kan jo ske hihihi Wau den frister. Perfekt til køreturen til og fra arbejde og ja mange andre steder :-) måske man skulle forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er mega fristende ,jeg kunne simpelthen ikke gå hjem uden opskriften OG garn ,pas på hvis du kommer forbi der er fyldt med fristelser :))

   Slet
 3. Det er rigtig ondt med sådan nogle bagholdsangreb, for hvis der er noget vi strikkere absolut ikke kan fordrage, så er det at få nyt garn og nye opskrifter, ti hi. Den ser lækker ud. Jeg har ikke set arvingerne, men kunne godt finde på at strikke sådan en alligevel.
  Frakken du strikker er da helt forrygende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så unfair er det,godt jeg ´kun´mangler montering på frakke 1 :)),og ja tænk at må lide sådan for det angreb,lækker garn og så ende med den lækre poncho ,jeg må jo prøve om jeg kan klare det :))

   Slet
 4. hvad sørens bilder den garnbiks sig dog ind.. tænk at have en lækker model du måtte eje, når du har projekter nok igang.... ja ja de garnbutikker er da heller ikke til at regne med :-)

  glæder mig til at se din jakke efter montering :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nemlig ikke,næste gang må jeg have skyklapper på :)),det er jo alt for galt at blive fristet sådan i en garnbutik.Jeg mangler kun montering på frakken,tror faktisk det lykkedes mig at få strikket ryggen i rigtig str,da jeg fandt ud af at lave en korrekt strikkeprøve

   Slet
 5. Den bliver rigtig flot din frakke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Lykke, jeg er meget spændt på at få den helt færdig,

   Slet
 6. Den poncho er virkelig også vildt lækker, kan godt forstå du lod dig overfalde uden for mange protester :-)
  Og i princippet er du vel også færdig med jakken, skal bare have den syet sammen, så det er da helt i orden at starte op på noget nyt ;-)
  Men jeg holder mig i skindet denne gang, forsøger ikke at lade mig lokke, selv om den er vildt fed

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne overhovedet ikke komme udenom, så må jeg tage lidt montering indimellem

   Slet
 7. Uha jeg tror nu ikke du er den eneste, der er blevet bagholdsangrebet ;) Jeg tror den poncho kommer på rigtig mange pinde, men den er også fin og enkel og bliver lækker i det garn du har valgt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er sørme også næsten færdig,og tror du har ret,det breder sig stille og roligt, jeg kan ihvertfald mærke en toer

   Slet
 8. Åh - det garn ser altså også lækkert ud! Jeg er næsten klar til at gå i gang :-) Frakken ser nu også fantastisk ud!

  SvarSlet
 9. Den er blevet så lækker i det garn, skynd dig endelig at komme igang med din

  SvarSlet
 10. Frakken ser rigtig spændende ud - er du færdig med den ? ville så gerne se den færdig :-) rigtig fin side du har - jeg har lagt et link fra min blog til din side :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...