baggrund

lørdag den 20. juli 2013

Erkendelse kunne have været godt

hvis det var sket længe før jeg var nået så langt på herretrøjen,som i manglede 4 cm


Jeg havde jo egentlig set det undervejs,men typisk mig fik jeg først målt en ekstra gang på min strikkefasthed da jeg var næsten færdig med bullen


men da jeg endelig fik smækket min rigtig gode fasthedsmåler på strikket kunne jeg jo godt se min strikkefasthed havde ændret sig fra jeg startede med at strikke til jeg var næsten færdig
Så nu har jeg er næsten færdig strikket ærme i korrekt størrelse og en bunke garnnøgler som igen skal forvandles til trøjen som jeg ikke er i tvivl om bliver super lækker.
Læren må blive TJEK strikkefasthed og erkend noget tidligere !!!!!!!!!!,at noget er galt.
SÅ skal du strikke i ren alpaca garn og ikke er vant til det noget glatte garn,som jeg ihvertfald ikke var vant til at strikke i,så strik måske lige ærmerne først,tjek om det passer og strik så bullen,min strikkefasthed ændrede sig så meget at jeg ville være endt med en str M i stedet for str L foroven og det går jo sådan set ikke-sååååååååå om igen

16 kommentarer:

 1. Vi kender vist alle til at fortryde, at man "sjuskede" med at måle strikkefasthed. Men en strikkefasthedsmåler - sådan en må jeg da også have. Den har jeg ikke set før.
  Jeg er sikker på at det ender med en dejligt trøje :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde endda tjekket, den passede på første del, men ikke på sidste del, så bare omigen. Den er super god til at måle sstrikkefasthed med, jeg er bare så glad for den

   Slet
 2. Øv det er så ærgeligt, når det sker. Man bliver så gal på sig selv, over at man ikke lige fik taget sig sammen og lavet den strikkeprøve, men når nu det plejer at passe, så tager man måske lidt let på det.

  Jeg tror alle strikkere har prøvet det du beskriver. Sikkert også mere end en gang. Det er ærgeligt, men du må op på hesten igen. Håber du alligevel får en god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde lavet en strikke prøve, det var måden jeg strikkede på som ændrede sig, alpaca er en glat garn jeg ikke er vant til at strikke med, det er jeg så nu, så bare på den igen

   Slet
 3. Åh nej, ja man skal altså være tro mod sig selv, når man kan mærke det, så skal dercstoppes og tjekkes ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, så fik jeg lige en ny lektion i det?, måske lærer jeg det - engang :))

   Slet
 4. Ih altså - det er så ærgerligt når det sker. Du må på den igen for jeg tror også den bliver super lækker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bliver så lækker, så jeg er i gang igen, så fik jeg jo også lært mønster udenad

   Slet
 5. Ja, det er surt, det har selvfølgelig også prøvet og især med garn man ikke kender så godt, så bliver man ligesom "bedre" til at strikke med det. Jeg har ti fået det råd at starte med et ærme, så er det ikke så meget der skal trævles op. Jeg glemmer det alligevel tit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er nemlig lige garn jeg ikke har strikket med før, jeg vil også sige god ide at strikke ærmer først, hvis det er garn man ikke kender, nu er det en jeg skal aflevere hos min garndame så færdig skal den være, ellers var den i fare for at blive en ufo :))

   Slet
 6. det er altså bare noget møg når sådanne noget sker... men så er det godt du er frisk på at starte forfra igen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Totalt møj, trøjen er til en butik, så ingen vej udenom end at starte igen :))

   Slet
 7. Super smart med den måler , det har jeg ikke set før .... sådan en må jeg bestemt også have mig :-) Smadder surt at trevle op ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig god, den er fra addi, og købt hos sigiline. dk, kan ikke huske hvad den hedder? Noget med ramme? Jeg er ihvertfald rigtig glad for min

   Slet
 8. ØV, ØV - det er utroligt som man kan blive ved, selvom man ved, at noget er galt! Det har jeg også gjort mange gange! ;-)

  Sådan en strikkefasthedsmåler fik jeg også i fødselsdagsgave - en super opfindelse - hvis man altså husker at bruge den ;-)

  SvarSlet
 9. Nemlig helt utroligt man ikke erkender fejl noget før, havde endda brugt min måledims, det var min strikkefasthed som ændrede sig, så lærte man forhåbentlig at tjekke noget tidligere en anden gang? Godt det er lækkert garn at strikke med :))

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...