baggrund

tirsdag den 23. juli 2013

Bedste køb nogensinde

må vist være denne dims, for den er simpelthen så dårlig at jeg blev tvunget til at lære at strikke med 2 tråde, Jep trods flere sjaler har jeg ikke fået lært det med trådene over fingrene, men det har jeg så nu.
Og så er det jo sikkert også det som er skyld i min ændrede strikkefasthed, så nu ryger dimsen i skuffen og jeg strikker glad videre uden

23 kommentarer:

 1. He he - godt du fandt ud af det så du slap at sidde med en ubåd på fingeren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nemlig, meget ubehagelig at sidde med på fingeren :))

   Slet
 2. Pyh, den har jeg kigget på flere gange, jeg kan nemlig heller ikke finde ud af at strikke med to tråde på én gang. Godt, jeg holdt mig fra den.
  Hvordan har du så lært at strikke med flere farver?

  SvarSlet
  Svar
  1. Køb den ikke, den er forfærdelig at have på fingeren, jeg gik på YouTube, og så prøvede jeg, og underligt nok lykkedes det?, har ellers forsøgt mange gange uden held?, aner ikke lige hvad der skete?, men nu kan jeg godt stykke med 2 tråde, måske er det bare den ældgamle øvelse gør mester?

   Slet
  2. Glemte lige, Bodil Munch har lagt nogle super gode videoer på hendes blog

   Slet
  3. Jeg kigger hos Bodil Munch, for det der med at skifte tråd hele tiden, tager bare for lang tid ;-)

   Slet
  4. Det gør det nemlig, sådan har jeg også altid gjort :))

   Slet
 3. Hihi den ser da sjov ud :-) jeg tror på at øvelse gør mester.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke lige hvad jeg tænkte på da jeg købte den, men godt jeg gjorde, nu kan jeg heldigvis strikke uden

   Slet
 4. Ha - ha det er en god evne, at få det positive ud af enhver situation :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, så fik jeg jo også lært at strikke med 2 tråde, total win win, livet er for kort til ikke at forsøge at se positivt på ting

   Slet
 5. Ja sådan kan det værste køb alligevel blive det bedste.
  Jeg lærte at strikke med to tråde ved at se Christel Seyfarts video. Hun viser fair isle teknikken i den og der gik en prås op for mig, så jeg får ikke forsøgt mig med dimsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg troede det var meget svære at lære end det egentlig var, så havde vist nærmest opgivet på forhånd, så godt jeg fik købt den dims :))

   Slet
 6. jeg har nu ellers altid synes den så SÅ smart ud - men jeg må så nok lære teknikken på den hårde måde ;.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også, men den er simpelthen forfærdelig at have på fingeren, så Bodil Munch og Seyfarth, deres videoer som er lagt på nettet, syntes især Bodils er gode, og så øvelse, jeg tør næsten godt sige at kunne jeg lære det kan alle :))

   Slet
 7. Ja hvad de dog ikke kan lokke en´til at købe :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt utroligt, men trods alt godt jeg købte den :))

   Slet
 8. Øv - jeg har ledt efter sådan en dims, for jeg kører heller ikke med 2 tråde trods mange, mange års flerfarvestrik! Jeg er enig i, at Bodils video er god, men selvom jeg prøver, synes jeg hurtigt trådene tvinder og det rækker min tålmodighed IKKE til ;-) Men nu er jeg da advaret i forhold til at bruge penge på noget, der ikke virker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er velkommen til min, send mig din adresse i en mail, så sender jeg den til dig. Jeg kan ikke holde ud at have den på fingeren, ved der findes andre modeller måske er de bedre?

   Slet
 9. Det er dæleme også bøvlet. En dag satte jeg mig det mål at det var det eneste jeg skulle nå idag, at få styr på de 2 tråde. Det var omstændigt, men næste dag gjorde fingerne det helt af sig selv.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne ikke have sagt det bedre, den er noget bøvlet, og jeg blev faktisk overrasket over hvor "let" det alligevel var at lære :)), nu skal jeg så have øvet mig på vrangpinde?

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...