baggrund

søndag den 9. juni 2013

Teststrik

er vist hvad det ender med idag


jeg har strikket et nyt stykke til ryggen,nu passer længden noget bedre,og så har jeg strikket et ærme


det ser noget rullet ud,men nu laver jeg et mere-forhåbentlig magen til,så må jeg håbe de passer,de ser noget brede ud-men det er de også i opskrift


og så er jeg altså bare overhovedet enig med mit hulkort til maskinen,jeg syntes jo bestemt jeg stopper rigtigt,men næh nej,så mangler der lige en omgang på sidste mønster,nu bliver det med den skønhedsfejl,som jeg også satser på at lave på det andet ærme,og så SKAL jeg huske at notere rækketæller-HUSKE HUSKE HUSKE- håber det hjælper
Heldigvis er det ikke den store tid som er spildt hvis det ikke ender med at blive en jakke,det giver noget øvelse i brugen af maskinen,og så skal jeg øve mig i at tælle masker-rigtigt-ren gætteri holder vist ikke i længden :)),jeg har lavet strikkeprøver-men kan åbenbart ikke finde ud af at tælle ?

Forstykket vil jeg strikke i et stykke med ekstra masker,og så sy og klippe op bagefter,ellers bliver det helt umuligt at få striberne ens på forstykker,det bliver vist svært nok at få forstykke nogenlunde ens med bagstykket i farveskiftet ??????????

17 kommentarer:

 1. Ærmerne er meget brede i opskriften, hvilket er grunden til at jeg aldrig bruger min!
  Det er ikke pænt og så kan man aldrig have noget over den. Så hvis du orker, ville jeg lave et nyt ærme der var smallere.
  Det ser ellers uroligt flot ud.
  Du er godt nok sej med den strikke maskine!!

  SvarSlet
 2. Ærmerne er meget brede i opskriften, hvilket er grunden til at jeg aldrig bruger min!
  Det er ikke pænt og så kan man aldrig have noget over den. Så hvis du orker, ville jeg lave et nyt ærme der var smallere.
  Det ser ellers uroligt flot ud.
  Du er godt nok sej med den strikke maskine!!

  SvarSlet
 3. Tak for det Tine,det vil ikke tage så lang tid at lave nye smallere ærmer,nu har jeg jo spytsplejset garnet til ærmet ,så det kan fint vindes op ,jeg har købt en opskrift hos Bodil Munch på en jakke med "rigtige" ærmer,tænkte den skulle være næste test,jeg skal ikke bruge jakken med noget over,så tror jeg da jeg smelter :)).jeg øver mig gør jeg,syntes jo det er en super spændende verden som har åbnet sig,så hurra for bloghjælp,youtube og google,så får jeg lært at bruge bæstet stille og roligt

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor ser det fint ud :)

  SvarSlet
 5. spændende projekt du har gang i, glæder mig til at følge processen og se hvad resultatet bliver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på resultatet, den er heldigvis bare ret op og ned, så er det bare om den kommer til at passe?

   Slet
 6. Svar
  1. Takker, nu måtte der altså farver til :))

   Slet
 7. Det er så sejt at du bare går i gang med diverse projekter - og jeg elsker din måde at gribe det an på.......kreative tanker, og dit mod.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker, jeg har aldrig nogensinde haft så mange øve stykker i huset, og tænker nok lidt, hvor galt kan det gå, så må der jo trævles op igen OG igen :))

   Slet
 8. Ej - hvor ser det spændende ud Gitte. Jeg glæder mig over at kunne høste lidt erfaringer fra dig, for den vil jeg altså også prøve at strikke på maskinen - til efteråret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, jeg skal nok huske at notere undervejs, og du er velkommen til en kopi af mit hulkort hvis din maskine bruger sådan nogle?, jeg har lavet om på mønster så det passede med de 24, og så der ikke blev for lange tråde bagpå :))

   Slet
 9. Hej Gitte hvor er det nogen flotte og spændende ting du laver ;-)på maskinen.
  Hilsen Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Lis, det kan varmt anbefales at købe en strikkemaskine :))

   Slet
 10. Hold da op, hvor er det flotte farver. Jeg har jo strikket modellen i hånd, men solgte den straks, da jeg ikke bryder mig så stor og bred en model. Så Tines forslag om at gøre ærmerne mindre, kan du roligt gøre.
  Jeg synes det er tillokkende med en strikkemaskine, men forsvinder det hygge-strikke-agtige ikke ?

  SvarSlet
 11. Tak for det, jeg har tidligere været forbi din folklore , jeg tager Tines råd til mig og laver ærmerne smallere, jeg har købt mønster til harlekin hos dig, der er en flot facon på den jakke, tænker den også bliver udsat for maskinen, dog må jeg lave et andet mønster, jeg synes ikke det tager det hyggelige, jeg strikker stadig i hånden, men den er super til når en ide hurtigt skal prøves,

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...