baggrund

torsdag den 25. april 2013

Nu med indhold

det lykkedes lige at fange en ledig fotograf,nu er min hvirvelstrøm tør og klar til at blive luftet


Den passer helt perfekt


god længde bagpå,skal lige have justeret lidt i ribben til den næste,den har en lidt for tyk rullekant


Jeg har brugt 375 gram supersoft til den,brugte maskestørrelse 7 på hovedapparat og 6 på patentapparat,næste kan vist godt laves på 8 og 7,og ellers er den lavet efter bogen,måtte dog sy mine ærmer sammen,da jeg ikke lige kunne gennemskue og strikke dem rundt på maskine,alt i alt en super god øvelse i brug af min strikkemaskine

28 kommentarer:

 1. Nice :-) Fed detalje med at lave ærmestykket i kontrast farve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,man må sno sig når garnet endte med ikke at række til hele trøjen :))

   Slet
 2. Den er blevet superflot og så er der jo kun nogle småjusteringer til den næste. Det ender vel med at du sætter en produktion i gang for den må da være hurtigere at strikke på maskine end i hånden når man først har lært det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jepp,og nu ved jeg heldigvis lidt mere om vægt når man strikker rib,den er strikket og monteret på 2 dage,når ellers alt går vel altså,og det kan vist umuligt nåes på alm pinde,jeg ville ihvertfald ikke kunne nå det :))

   Slet
 3. Det blev den jo slet ikke ringere af, altså med indholdet.

  kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla
   Den skal nok blive et hit

   Slet
 4. Hvor ser i godt ud sammen....og passer jo perfekt til støvlerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker,støvlerne er nogle gamle ( 6-7 år ),yndlings,som jo så heldigvis lige passede i farven til den som min hvirvelstrøm endte med at blive,ret heldigt for jeg endte bare med at tage et ngl og starte - igen-og så lykkedes det sørme ,nå ja men så blev den farve jo valgt

   Slet
 5. Godt kørt, den er fin.
  Det var da godt du ikke kunne finde ud af af strikke rundt i rib, for det kan man nemlig ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,hi hi så lærte jeg det,har fundet garn til næste,og så må ærmer strikkes som denne,det tager nu heller ikke lang tid at sy dem sammen :))

   Slet
 6. Hej gitte
  -endnu engang ser en af dine trøjer godt ud på ;)
  knus Kain PR

  SvarSlet
 7. FLOT!!!! Detaljen med kontrastfarven til ærmerne passer super godt til designet - giver lige jakken et ekstra pift, synes jeg. Virkelig godt gået!!!!! :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK,jeg blev også godt tilfreds,der er fundet garn til en toér,håber den går lidt mere glat end no 1 smiler

   Slet
 8. Den er super flot - kan rigtig godt li dit farvevalg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,jeg endte også med at blive tilfreds,selvom det ikke lige var første farvevalg-men det bliver så den næste

   Slet
 9. Fantastisk den er strikket på maskine - flot er den blevet og støvlerne skulle man tro, du havde købt til lige denne trøje ;) Er imponeret over hvor dygtig du er med den strikkemaskine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også lidt svært ved at få armene ned da det lykkedes-støvlerne er mega gamle yndlings,heldigt de lige kunne passe.Og jeg har kæmpet som en gal for at få den til at lykkedes,selv manden blev helt bekymret over alle de forsøg jeg måtte have gang i-griner

   Slet
 10. Hej Gitte
  Super flot arbejde Gitte og den klæder dig fantastisk godt.Du er bare for sej og bare det var mig der havde dit mod og energi til og kaste mig ud i alverdens projecter, som du kan. Godt gået :-)
  Knus fra din kolega Mary

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mary
   Tusind tak for det, syntes jo ellers du får lavet nogle flotte ting, når tiden bliver til det, følger modet med, og jeg er en evigheds hotline, udløber ikke til oktober :))

   Slet
 11. Hej Gitte
  Rigtig flot resultat, og skøn detalje med farven.
  Når du sætter maskestørrelsen op, falder maskerne endnu nemmere af, og så skal du være endnu mere påpasselig med nedtrækket. Du skal bruge kammen med bøjlen som var med ribapparatet, det er den nemmeste måde at få et jævnt nedtræk.
  Har du ikke lavet kilerne med 1r, 1v, 4r, 4v, 4r, 4v osv.? Ligesom i opskriften, - så synes jeg ikke kanten bliver tyk, men det kan selvfølgelig også bare være den lille meningsforskel der jo heldigvis er på os mennesker (smiler).

  Godt gået, Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Janne
   Jeg bruger den kam, krævede lige lidt overvindelse første gang jeg brugte den, tak for tip med masker :), jeg strikkede 1v og så 5x5, prøvede at strikke et lille stykke på alm pinde, og kan se den skal se sådan ud, næste bliver dog ikke med 5x5 rib, men som opskrift siger - smiler

   Slet
 12. Både modellen og trøjen ser super godt ud.
  Knus Doris

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Doris
   Knus Gitte

   Slet
 13. Flot flot flot .. Ja altså det hele :)

  SvarSlet
 14. Ejj hvor er i flotte begge to, det giver lidt ekstra at ærmerne har en anden farve :-)) godt gået. Dejlig søndag til dig.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...