baggrund

mandag den 21. januar 2013

Tusind tak

for alle de dejlige kommentarertil mit sjal.

Min mor blev super glad for det,og glæder sig til at kunne lune sig i det,også på en kølig sommeraften :))

Jeg har et strikke forsøg på pindene-mere om det senere-hvis det lykkedes-griner
Måske har jeg vovet mig for langt ud-strikke uden opskrift-uha det har jeg aldrig prøvet før,har for en sikkerheds skyld valgt garn som kan trævles op igen og igen.......!!!

4 kommentarer:

 1. Hun må da være mega stolt over at du kan strikke så flotte sjaler. WAOUW

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er så dejlig at strikke til,da hun værdsætter det arbejde der er lagt i et strikketøj-så bruger jeg gerne den tid på det

   Slet
 2. Gitte; her kan man vist roligt sige bedre sent end aldrig...... Jeg har ikke haft meget tid ved computeren den sidste tid, så først nu kommer der en hilsen fra mig. Hvor er dit sjal altså bare sindssygt smukt!!!! Kan man sige meget andet end WAUW!!!!?

  Hvor må din mor være glad for det smukke sjal og jeg er jo helt fuldstændig benovet over at du (igen) har strikket så stort et projekt til andre end dig selv. Hatten er taget permanent af for dig!

  Nu er jeg vildt spændt på hvad du har fundet på at kaste dig over! Jeg strikker udelukkende strømper for tiden, men håber på mere strikke- og bloggetid snarest!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea
   Var jo også næsten ved at tro du var blevet væk imellem strømperne-:))
   Næste sjal beholder jeg altså selv,selv om Elin mener at jeg ligeså godt kan give det til hende,da jeg ikke har beholdt nogen af de 3 jeg har lavet.Indtil videre er mit strikkeforsøg lovende,satser på at det går som med hækling-et skjult talent dukker op og jeg får strikket lige som jeg gerne vil have det.
   Jeg vil glæde mig til at se mere på din blog,også selvom det ´kun´er strømper,dem kan jeg så overhovedet ikke tage mig sammen til ???!!!

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...