baggrund

tirsdag den 11. september 2012

HJÆLP !!! :))

Jeg er gået i gang med denne jakke,sådan lidt i Odd Molly stil


Dårlig billed kvalitet,opskrift kan ses
lige her

Der står dette :

Upprepa varv 19 till arb slut. När arb mäter 11 cm minskas 7(7)8(8)8(8) st jämnt fördelade innanför de yttersta 25 st. Upprepa minskningsv med 4 cm:s mellanrum ytterligare 9 ggr. Det finns nu 135(150)159(179)198(218) st på varvet. 
Jeg forstår det sådan at jeg skal lukke 4m af i hver side indenfor de yderste 25 masker,ialt 8 masker,men så kommer det til at se sådan ud ???Syntes det ser meget skråt ud ?, jeg har hæklet ca 35 cm,om ca 20 cm skal der tages ud fra taljen af .Måske skal det se sådan ud ?, jeg har mailet til designeren men hun har desværre ikke svaret tilbage så nu håber jeg der sidder en hækler og ser dette indlæg og kan hjælpe mig -smiler 

Jeg laver den i 2 tråde supersoft i farverne Iris og CumfreyFarverne noget stærkere end på billedet
9 kommentarer:

 1. Hej Gitte. Jeg forstår det på samme måde som dig og jeg kan se at der er en del vidde i frakken så mon ikke det er ok. Den bliver i hvert fald flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annelise
   Jeg har været vild med den jakke i laaaang tid ,men ikke om jeg vil give så mange penge for den,og vil så også hellere have den i uld.Tak for hjælpen,undrede mig bare en del over det skæve,har faktisk aldrig hæklet andet end grydelapper og start på et tæppe :).

   Slet
 2. Wauw, så er det frisk at gå i gang m en door jakke, som ser flot ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jepp,håber den bliver god,da jeg aldrig har hæklet en jakke før,men må bare eje den jakke-så var det jo bare frem med hæklenålen ,ellers kan skidtet vel filtes og bruges til grydelapper :)

   Slet
 3. Hvor er den bare lækker, og fedt du bare kaster dig ud i så stort et projekt. Må indrømme, at jeg blev slået lidt ud af motivationen, selvom det er en super fed jakke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange må man bare vove sig ud på dybt vand, måske finder jeg ud af at jeg ikke kan svømme, men må altså give det forsøget, da jeg har ønsket mig sådan en hæklet jakke længe

   Slet
 4. Den jakke er bare for fed!!!!

  Jeg har desværre ikke så meget styr på hæklenålen at jeg ville turde kaste mig ud i sådan et stort hækleprojekt, men måske skal jeg bare begynde at hækle noget mere.....øvelse gør jo mester!

  Glæder mig meget til at se mere til din smukke jakke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, glæder mig også til at den er færdig, har dog måtte finde en anden opskrift, da de skrå kanter ikke var dem jeg ønskede, men jakken må jeg bare eje. Du må igang med at øve dig, mit største problem var når jeg nåede sidste maske på rk, da jeg fik styr på det, turde jeg godt gå igang.. Selvom det er et stort projekt, er det jo de samme masker der bruges som til en grydelappe eller andet mindre hækleri,

   Slet
 5. Hold da op! Den ser godt nok fin ud. Vil skynde mig at finde dit indlæg hvor du viser jakken frem. Sikke et kæmpe arbejde!!!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...