baggrund

søndag den 1. juli 2012

Malteser sjal

Så er der blevet syet og klippet


Og altså- vænner mig aldrig til at det nok skal holde,så syer lige en ekstra gang efter klipning.
Har også samlet 700 masker op til kant

Har heldigvis fulgt et godt råd fra Elin,og købt en hakkenål til mit knitpro wiresæt.Så er det super nemt at samle masker op med hakkenålen,skifte til alm. spids og så strikke dem over på den rundpind jeg bruger,som er fra addi

Så nu er der klar til videre strikning på kant,heldigvis kommer der lige nogle lette omgange inden der skal sættes mønster rigtigt ind,så der bliver en pæn samling i spidsen forneden

Og jeg fatter jo altså ikke alt det stress over det klipperi

10 kommentarer:

 1. Det blliver super flot. Er vild med de farver der i dit sjal :)

  SvarSlet
 2. Takker,jeg har også været i mit eget lager af supersoft og fundet stort set dem allesammen,så der er basis for et til mig selv hvis jeg skulle få lyst :)

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor bliver det flot med de dejlige farver. Jeg mangler "kun" 6 omgange på min kant men den skal heller ikke være så bred som din. Det er godt nok mange masker at sidde med, men jeg håber at blive færdig mens jeg ser fodboldkampen i aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nogle super lækre farver,har været forbi og savle over dit masai flere gange,det får en fin str,seyfarths sommer-masai er blevet noget mindre-iflg hende selv kun pga strikkefasthed,det burde hun vel egentlig oplyse ?!
   God bold og strik til dig

   Slet
 4. Hvor er det flot, kæmpe arbejde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,ja et stort arbejde,men hygggeligt at sidde med så det føles ikke som et stort arbejde :)

   Slet
 5. Hej Gitte
  vor det bare blevet super folt og rigtig godt arbejde,spændne at se det live,når jeg nu har fuldt det på side linjen og hørt så meget om det.
  sådan et kan man jo kun selv dørømme om.
  knus karin pr

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin
   Tak for det,måske kan det nå at komme med i uge 29 :)
   Knus Gitte

   Slet
 6. Det bliver bare så flot. På min blog kan du se jeg lige har kastet mig over en hurtig løsning - der er bare brug for at få noget fra hånden en gang i mellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at få det færdigt,det er en super fed løsning du har fundet på,forsøgte forgæves at kommentere fra min mobil den anden dag ,men den var ikke helt samarbejdsvillig.Og du har helt ret,jeg lavede en mast rotte bare for at se noget blive færdigt :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...