baggrund

mandag den 21. maj 2012

Spiral-sjal

Så er jeg ved at være nået til vejs ende med en masse ret og vrang pinde,strikket i DUO,uha en lækker garn at strikke i
Startet med 4 masker og så ellers en masse udt. til der ikke er mere garn af den ene farve,og så en enkel stribe i en afvigende farve,og så går det ellers den anden vej.
Bonus er at der heldigvis bliver færre og færre masker.
Vores kat er der som en mis-hi hi-uld i solen ,det må være til mig .
Så mange masker har jeg tilbage,så nu er det til at se en ende på,inden der skal strikkes kant

Sort og hvid til kant,og så den grønne,som er meget mere grøn end på billede,som skal bruges til den lille firkant på sjalet

Sådan skal det gerne ende med at se ud når det er færdigt,kant skal strikkes på to pinde,så der bliver mønsterstrik med vrangpind-uff .
Imorgen skal jeg hente kit til et Seyfarth sjal,som jeg har lovet at strikke til en som ikke selv strikker,det er jeg lidt spændt på at komme igang med.

2 kommentarer:

 1. Så flot det bliver - glæder mig til at se det færdig. Jeg er ret imponeret over at du skal strikke et kæmpesjal til nogen. Så sødt af dig.

  Jeg har strikket kanter på rundpinde. Jeg lavede 6 ekstra masker som jeg strikkede med. Efter jeg var færdig syede jeg to sømme og klippede op - kanterne blev jo syet ind alligevel. Fungerer faktisk ret godt - og man slipper at strikke mønster på vrangen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,det er også sådan man strikker kant på seyfarth sjaler men tror ikke man kan det på dette sjal,heldigvis er kanterne ikke så brede.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...