baggrund

tirsdag den 29. maj 2012

sjal

Lige en update på Malteser sjalet


er nået til at begynde på række 7 af blomsterne,iflg billedet på Seyfarths hjemmeside skal der være 10 rækker blomster,men det kan jeg ikke nøjes med,så bliver det for lille.
Kan godt se det garn som er med i æsken er lidt tyndere end det normalt er,så det er nok derfor.
Og så er der en garn med som er lidt mere langhåret,og lidt angora-agtig

Det er den i midten,en stærk gulgrøn smuk farve.Heldigvis falder maskerne pænt ,så det skal nok blive godt efter en håndvask.

Normalt ville jeg bruge mine knitpro wire sæt,men kunne ikke finde min 3,5 korte pind,så startede med mine ADDI rundpinde,ikke click
Tænkte jeg så altid kunne skifte tilbage til knitpro når maskerne blev for mange ,men næh nej

Addi pinde er næsten str 3,75,selvom den er købt som 3,5,og knitpro svarer til str 3,5,så det går jo ikke,så der måtte en bestilling afsted til Fru Seyfarth da det er hende som har ADDI i 100 og 120 længde,de andre steder jeg har fundet er de udsolgte,så nu håber jeg hun sender hurtigt,da jeg faktisk burde flytte over på 100cm fra 80cm nu ,så krydse krydse fingre og tæer :)

14 kommentarer:

 1. Det bliver bare utrolig flot!!! Sikke et styr med de pinde - og godt at vide om størrelsen også!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så lækkert,så hvis hun ikke vil have det beholder jeg det selv-smiler.
   Ja den havde jeg ikke lige set komme,jeg blev noget overrasket ,godt jeg målte str på pindene

   Slet
 2. Det er da for meget, at der er så stor forskel i størrelserne. Det bliver ellers et rigtig flot sjal. Glæder mig til at se det færdigt ligesom jeg glæder mig til at se dit Flora sjal :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja utroligt,nu venter jeg bare på at modtage de andre.Flora er nået til sidste fugl af 4,så hun nærmer sig,men er en anelse muggen på det,så det bliver pligt-omgange,færdig skal det nok blive

   Slet
 3. Svar
  1. Det bliver så lækkert,er helt vild med farverne

   Slet
 4. Tak for din kommentar. Jeg knokler der ud ad, men det er godt nok et krævende job at strikke mønstersjaler. Uha. Håber jeg holder ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal nok gå,frem til rundpind er det træls,men det går hurtigere når der først er på den,selvom omgangene bliver længere.Jeg syntes det første jeg lavede var svært ( sommersjal fra Ruths.dk -har desværre ikke noget billede ),men syntes også det er hyggeligt at sidde med ,jeg følger spændt med i dit :)

   Slet
 5. Hej Gitte
  Velkommen til min blog. Ja, jeg må sandelig sige at du også laver mange spændende ting som jeg har lyst til at følge med i og derfor har jeg meldt mig som fast læser. Jeg kan se at du er oppe på en rundpind 100 cm. Du kommer nok til at bruge 150cm på et tidspunkt, den bruger jeg nu, da jeg mangler 20 omg. på mit masai sjal. Det er vildt spændende, men jeg har også andre projekter ind i mellem. Glæder mig til at følge dit. Nogle dejlige farver du har valgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Også velkommen til dig,Jeg har bestilt hos seyfarth,hun har kun til 120cm,og knitpro som jeg ellers har i 150cm er ikke helt samme str ?,Knitpro er 3,5 og Addi er næsten 3,75, så håber seyfarth har styr på sagerne,for ikke nemt at strikke på for lille pind.
   20 omgange-flot så er du jo snart klar til kant :) :)

   Slet
 6. Hej Gitte. Tak fordi du gjorde opmærksom på forskellen på de to slags strikkepinde. Jeg har selv de to slags men har aldrig tænkt over at der er forskel. Jeg har lige målt dem, og du har jo ret. Addi er 3,75. Jeg har clik systemet, men det ser ud til at de andre nr. er ok. Det er bare for dårligt når man giver 600 kr. for et cliksæt og det så ikke passer.
  God aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Ja jeg blev noget overrasket,de burde jo være samme str,så det er ikke ok,som du skriver er de ret dyre,og måske er det derfor ens strikkefasthed ikke altid passer,man må lave prøve på de pinde man vil bruge må jo være læren her :)

   Slet
 7. Hej Gitte
  Jeg måtte bare se dit Masai Sjal. Ih, hvor er det altså flot. Som du ved er jeg begyndt på Masai Sjal "Sommer"' og det bliver vist ikke det sidste jeg strikker. Jeg er selvfølgelig ikke kommet så langt, men jeg håber ikke jeg bliver træt af det af det. Jeg er meget glad for at følge din blog den giver mig inspiration.

  SvarSlet
 8. Hej Anette
  Tak for det,det er altså bare så hyggeligt at strikke,man bliver træt af det indimellem,men så tager man bare en blogtur og bliver fristet,så kan man lidt igen,gevinsten er et overlækkert sjal.
  Jeg er altså også meget glad for at smutte forbi din blog,dejligt at kunne inspirere hinanden :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...