baggrund

fredag den 6. april 2012

Parrot

Jeg nåede ikke med på camomille bølgen,så tænkte jeg ville igang med Parrot,fra Helga Isagers nye bog-The Bird-Collection.

Så dette sjal kommer på pindene istedet for.
Har fundet en masse pink-rosa-røde nuancer af supersoft

Som sammen med farverne opal og fig,gerne skulle blive et lækkert sjal.
Har fået slået lidt over 700 masker op,skal lige have flyttet dem over på en længere wire,så er jeg klar til at gå igang

I modsætning til Camomille strikkes Parrot nede fra,så kan se frem til færre og færre masker.

16 kommentarer:

 1. Skønne farver. Jeg har haft gang camomilla, et som er færdig og brugt mange gange. Det andet er til min kusine, mangler bare at lave spidserne.

  Kunne være sjovt at lave parrot, kunne være dejligt at se maskeantallet bliver mindre og mindre i stedet for flere og flere. Så kan man godt nok ikke ændre i størrelsen, men mon ikke at 700 masker er nok ??? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også ret fint det camomille,hvem ved,måske ryger det på pindene engang.
   Ja pyha det er mange masker,men heldigvis "kun" de første 18 pinde.spændt på str,er gået op i pinde str i håb om et større sjal

   Slet
 2. Det ser spændende ud glæder mig til at se når du er færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Doris,jeg er gået op i pindestr,ville gerne have det større end i opskrift,og uha det tror jeg vist bliver opfyldt :)

   Slet
 3. Jeg vil lige sig at jeg har læst at det bliver lille i det med det antal masker, tror hos Citronmoster kan du se hun har slået 1050 masker op tror jeg nok men tjek det, jeg tror jeg vil lave det større. Super seje farver du har samlet sammen :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til som læser :)

   Slet
 4. Ja ja jeg huskede så forkert det er camiliojn den grønne strikker, der er link til hunde i min side :0)

  SvarSlet
 5. Ej der skulle stå hende :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,Jeg er gået op i pindestr.,har målt kanten forneden til ca 3.20,et lidt stort camomille måler ca det samme så satser på str passer,ellers har du ret i at det bliver for småt.mønster på bort er deleligt med 18,så det er nemt nok at lave det større.

   Slet
 6. Pyh - at starte ud med 700 m kan godt virke overvældende - men som du skriver - det kan kun blive bedre. Parrot er et flot sjal, jeg er spændt på at se din udgave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja blev også helt træt ved tanken,og tænk camijo-den grønne strikker har slået 1026m op til hendes,så blev jeg da først træt.
   Jeg er godt igang med retstrik ,færre og færre masker,ren optur

   Slet
 7. Skønne farver du har valgt, dem er jeg spændt på at følge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det,jeg har så ikke så mange masker som dig,blev jo helt træt da jeg læste det,må bøje mig i støvet for gå på mod :)

   Slet
 8. Super flotte farver til et smukt sjal.

  Kunne godt selv tænke mig, at prøve at strikke det. Men bare tanken om at slå så mange masker op........! Pu-ha. Får næsten helt krampe i fingrende, bare ved tanken.

  Super sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke så slemt som det lyder,det er 'kun' de første 16 pinde der er så mange masker,så bliver de halveret på flg. pind.jeg satte en maskemarkør for hver 100m som jeg slog op,så skulle der ikke tælles mega meget tilbage hvis/når jeg tabte tællingen

   Slet
 9. Det er rigtig lækre farver du har valgt. Jeg glæder mig til at se det færdigt :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...